What is a tribute fund?

Vad är en minnesinsamling?
En minnesinsamling är ett fint sätt att hedra minnet av någon nära som gått bort. Här kan du minnas personen och dela dina minnen med vänner och familj. Många som skapar och delar minnesinsamlingar tycker det är en positiv och givande erfarenhet.

Gåvorna ni samlar in blir ett värdefullt bidrag till vårt arbete för att förebygga psykisk ohälsa och förhindra självmord. Det är en gåva som finns kvar och gör skillnad när blommor och kransar blommat ut.

Du kan skapa en minnesinsamling i samband med begravningen, eller långt efter att du förlorat en närstående. Insamlingen kan vara i en vecka eller i flera år. Du bestämmer själv.

Enkelt och snabbt
Att skapa en minnesinsamling är enkelt. Efter bara ett fåtal steg är din insamling redo att delas och spridas till vänner och familj. När du väl skapat en sida kan du logga in och göra ändringar när du själv vill.

Du kan sen följa hur många gåvor som kommit in och personligen tacka eller kommentera. Det går att vara anonym som givare för dem som önskar detta.

Vi har skapat en FAQ för de vanligaste frågorna, om du inte får svar där är du välkommen att kontakta oss på eller givarservice@mind.se.